Xender

Xender voor Windows Phone

Deel elk bestand tussen uw telefoon en pc

Xender is een gemakkelijke en handige manier om bestanden draadloos van uw telefoon naar een ander apparaat of computer over te brengen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel en veilig overzetten
  • Makkelijk te gebruiken
  • Geen beperkingen voor formaat of formaat
  • Het verbruikt uw gegevens niet

TEGEN

  • Soms wordt de app opnieuw opgestart

Excellent
9

Xender is een gemakkelijke en handige manier om bestanden draadloos van uw telefoon naar een ander apparaat of computer over te brengen.

Deel wat je wilt

Xender is een app waarmee u documenten, afbeeldingen, muziek en video's kunt delen tussen smartphones, tablets en computers . Het is een ideale manier om alles bij de hand te hebben zonder de noodzaak van veel draden.

Xender-bestanden kunnen tegelijkertijd tussen vier apparaten worden gedeeld. Dit maakt het een ideale manier om dingen te verdelen tussen kleine groepen zoals bijvoorbeeld familie en vrienden.

Hoe werkt dit? Bluetooth?

Veel apps voor bestandsoverdracht vereisen dat je verbinding maakt via Bluetooth. Xander is veel eenvoudiger, het creëren van een specifieke draadloze verbinding voor directe overdracht . Hiermee kunt u gegevens op hoge snelheden uitwisselen zonder dat u hoeft te rommelen met Bluetooth-instellingen of uw dataruimte verspillen. Het klinkt misschien als magie, maar dat is het niet, het is gewoon een slim gebruik van de technologie.

Een ander positief punt van Xender is dat je bestanden in elk formaat zonder maximale grootte kunt overbrengen , ideaal voor het delen van lange video's of hele schijven.

Xender werkt op elk platform en terwijl Windows Mobile, iOS en Android u nodig hebben om de app te installeren, moeten Windows- en Mac-gebruikers de website gebruiken.

Snel en effectief

Xender is een geweldige manier om bestanden van elke grootte tussen gadgets over te zetten. Niet alleen dat, het is ook eenvoudig en het verbruikt uw gegevens niet.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows-phone-7

Xender

Download

Xender 1.4.0.0

Beoordelingen about Xender

Promotie×